Barion Pixel
A weboldal használatával jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ticket To Ride: Rails & Sails (angol) társasjáték

Ár:
25.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási díj: 990 Ft

Játékos szám: 2-5 fő
Játék idő: 60-120 perc
Kor: 10+
Nyelv: angol
Típus: családi, vonatos
Mechanizmusok: összekötés, kézmenedzsment, hálózat építés, nyílt draft, szett gyűjtés 
Ha bevédőznéd: 260 db 56x87 mm-es védő

Kinek tetszene?

Aki kiszeretné használni a tábla mindkét oldalát (egyik oldalon a világ, másik oldalon az észak-amerikai nagy tavak térképével) vagy nem csak esztétikai különbségre vágyik, hanem játékmenetbeli eltérésekre is. 

Kinek nem tetszene?

Aki nem szeretne a klasszikus játékhoz képest még több dologra odafigyelni menetközben.

Milyen világban játszódik?

Ez a változat kiterjeszti a Ticket to Ride megszokott játékmenetét az egész világra, ahol vizeken is át fogunk haladni vitorlásainkkal.

Mi a különlegessége?

2 jeggyel indulunk, próbálunk színes kártyákat gyűjteni, majd vonatainkat és hajóinkat rakjuk le a táblára. Ha valakinek már csak 6 vonata és hajója maradt, már csak 2 kör lesz vissza a végéig. Ha teljesítettük a jegyek útvonalait azért plusz, ha nem azért mínusz pontokat kapunk.

A csavar ott lesz, hogy a hajó és vonat kártyákat teljesen külön pakliból tudjuk megszerezni. A játék elején mi választjuk, a lapok milyen keverékével indulunk. A vonatos útvonalakat csak vonat kártyákkal tudjuk beépíteni, a hajósakat pedig csak hajó kártyákkal. A hajó kártyákon szerepelhetnek dupla hajók is, amik 2 mezőt érnek. Megteheted, hogy nem az útvonalnak megfelelő kártyát játszod ki, ám minden így beépített mezőért veszítesz egy pontot.

Vannak olyan jegyek is, amik a megszokott 2 helyett több várost is érinteni szeretnének, ha ezeket mind teljesítjük, több pontot is kaphatunk.

Ezenkívül kapunk a játék elején 3 kikötőt is. Ha megfelelő városba érkezünk, letehetünk oda egy kikötőt. Ehhez el kell dobnunk két azonos színű vonatot és hajót. A le nem helyezett kikötők a játék végén mínusz pontot érnek, amiket pedig leraktunk attól függően adnak pontot, hogy hány jegyek által kért útvonalunk érinti azt.

Add le háromig a rendelésed és másnap már játszhattok is!

Ha ma 12:00-ig rendelsz, még ma feladjuk!

Ha most rendelsz, kedden (máj. 21) adjuk fel, és szerdán (máj. 22) érkezik! (Pünkösdhétfő (máj 20.) munkaszüneti nap!)

40.000 Ft felett ingyenes szállítás

Keresés