A weboldal használatával jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Piramisok – Kompatibilis a Tzolk’in társasjátékkal

Ár:
2.820 Ft
Ezt a játékot csak az alábbi alapjátékkal együtt tudod játszani! Jelöld be és a kosaradhoz adjuk!
tzolkin Tzolk'in: The Mayan Calendar (angol nyelvű) társasjáték
12.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
A Piramisok csomag kompatibilis a Tzolk’in: The Mayan Calendar társasjátékkal. Tartalmazza a játékban szereplő piramisok kicsinyített, nagyon hasonló megfelelőjét és egy totem kezdőjátékos jelölőt. A piramisokat a fogaskerekekre helyezve kiválóan alkalmas a fogaskerekek gyors megkülönböztetésére és természetesen egyedi hangulatot ad a játékhoz.

Add le délig a rendelésed és másnap már játszhattok is!

  • 25.000 Ft felett ingyenes szállítás
  • Munkanapokon a 12:00 óráig leadott rendeléseket még aznap feladjuk!

Leírás

A Piramisok csomag tartalmazza a Tzolk’in társasjátékban szereplő piramisok festhető, kicsinyített másolatát – név szerint Tikal, Yaxchilan, Uxmal, Palenque és Chichen Itza – valamint egy totem kezdőjátékos jelölőt.

Teljes tartalom:

  • 5db piramis
  • 1db Totem kezdőjátékos jelölő

Megjegyzés: A szín tónusa némileg eltérő lehet a különböző monitorok által mutatott kép miatt. A kép nem biztos, hogy teljesen visszaadja a termék eredeti színét.

Ez egy nem-hivatalos, harmadik fél által készített kiegészítő, ami a minik.hu által lett megtervezve és kerül gyártásra. Minden márkanév, terméknév, vállalatnév, termék- és szolgáltatásvédjegy jogos tulajdonosának birtokát képezi és semmilyen kapcsolatban nem áll a minik.hu márkanévvel.

Keresés