A weboldal használatával jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bűnügyi Krónikák: 1900

Ár:
9.890 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 490 Ft
  • 1-4 fő részére
  • 60-90 perc
  • 14 éves kortól

Ha próbáltad már a Bűnügyi Krónikákat:
Az "Egy évezred rejtélyei" sorozat második részében a századfordulós Párizsban dolgozó újságíró szemszögéből göngyölíthetjük fel az eddigieknél nagyobb kihívást jelentő ügyeket.

Ha még nem próbáltad a Bűnügyi Krónikákat:
A Bűnügyi krónikák társasjáték fő mechanikája a QR kódok beolvasásán alapul, melyhez szükségünk lesz egy (ingyenes) applikációra. A telefon hangokat és zenét játszik, a sztorikba pedig egyből belecsöppenünk. Helyszínek és karakterkártyák kerülnek az asztalra beszélgetésbe elegyedünk a szereplőkkel, miután átkutattuk a bűntény helyszínét, merthogy körbenézhetünk a szobában: foroghatunk, megszemlélhetjük az apró részleteket, majd következik az igazi csapatmunka. Egy jó helyszínleírás alapján a többi játszópajtásunk kiválogatja a megfelelő nyomokat a bizonyítékok közül. A QR kódok beolvasásával újabb és újabb részletek derülnek ki, még több meglátogatható helyszín és további karakter kerül a játékba. A lehetőségek bővülnek, a szálak egyre kuszábbak lesznek, az idő pedig fogy.
A nagysikerű Bűnügyi Krónikák játék után most az "Egy évezred rejtélyei" sorozatban kalandozunk különböző korokban, ebben a játékban a századfordulós Párizsban kell egy újságíróként egyre bonyolodó ügyeket kibogozni. Hajrá! :)

Add le délig a rendelésed és másnap már játszhattok is!

  • 25.000 Ft felett ingyenes szállítás
  • Munkanapokon a 12:00 óráig leadott rendeléseket még aznap feladjuk!

Keresés