Barion Pixel
A weboldal használatával jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alkimisták Tokenvédő Csomag

Ár:
2.000 Ft
Ezt a játékot csak az alábbi alapjátékkal együtt tudod játszani! Jelöld be és a kosaradhoz adjuk!
kuruzslók alkimisták Kuruzslók Quedlinburgban: Az alkimisták kiegészítő
6.890 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Az Alkimisták Tokenvédő Csomag kompatibilis a Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték Alkimisták kiegészítőjével. Műanyag védőgyűrűket tartalmaz, amibe bele lehet helyezni a játékban használatos karton tokeneket, majd összepattintva segít megkímélni az állapotát.

Add le délig a rendelésed és másnap már játszhattok is!

A 14:00-ig leadott rendeléseket még aznap feladjuk - minden munkanapon!

25.000 Ft felett ingyenes szállítás

A játékhoz kapható kiegészítők

Leírás

Az Alkimisták Tokenvédő Csomag kompatibilis a Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték második kiegészítőjével, az Alkimistákkal. 
Az alapcsomaghoz hasonlóan segít megkímélni a tokenek állapotát és elősegíti, hogy azok ne tapadjanak össze a húzózsákban. A környezetbarát műanyagból készült tokenvédő gyakorlatilag egy kisebb és egy nagyobb gyűrű. A kisebb méretbe illeszthető a kartonpapír token, ami a társasjáték része, majd a nagyobb védőgyűrűt rápattintva a kisebbre látja el feladatát a tokenvédő.

Teljes tartalom:

  • 40 fehér tokenvédő
  • 30 sötétzöld tokenvédő
  • 8 áttetsző

A képeken szereplő társasjáték, karton tokenek nem része a csomagnak, azok a Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték részei.

Megjegyzés: A szín tónusa némileg eltérő lehet a különböző monitorok által mutatott kép miatt. A kép nem biztos, hogy teljesen visszaadja a termék eredeti színét.

Ez egy nem-hivatalos, harmadik fél által készített kiegészítő, ami a minik.hu által lett megtervezve és kerül gyártásra. Minden márkanév, terméknév, vállalatnév, termék- és szolgáltatásvédjegy jogos tulajdonosának birtokát képezi és semmilyen kapcsolatban nem áll a minik.hu márkanévvel.

Keresés