Barion Pixel
A weboldal használatával jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A herceg nyer!

Ár:
3.590 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft

Hány fő: 1-5
Hány perc: 30
Hány éves kortól: 8
Milyen nyelvű: magyar
Típus: kooperatív, programozós, szóló móddal, beállítható nehézségi szinttel

A királyi udvarban futóversenyt rendeznek ahová a nem túl ügyes herceg is benevezett. A király szíve mégis megszakadna, ha nem az ő fia nyerne, így nektek kell úgy irányítani a többi résztvevőt, az udvarhölgyet, a lovagot és a szakácsot, hogy ne túl feltűnően, de segítsék győzelemre a herceget. 

Egy lapkákból álló pályán foglal helyet a 4 versenyző. Egymás után kártyákat fogtok kijátszani egy sorba, amik meghatározzák, ki merre fog mozdulni. Viszont amíg nincs lenn a tizedik kártya is, senki nem mozdul, így fejben kell  tartanotok ki merre szaladt el éppen. Ha kijátszottátok az összes lapot, sorban mindenkivel lelépitek, amit előre terveztetek nekik, vigyázva arra, hogy nehogy valaki leszaladjon a pályáról.  A 4. forduló végén, akkor nyeritek meg a játékot, ha a herceg áll a célvonalhoz legközelebb. 

Játszhatjátok akár egyedül is. Ha nehéznek találjátok, egyszerűsíthetitek kevesebb kijátszott lappal, segítő trükk-kártyákkal vagy kedves királyi szeszélyekkel is. Ha viszont túl könnyűnek érzitek, nehezíthetitek királyi szeszélyekkel, új szereplőkkel, képességgel rendelkező útlapkákkal vagy megpróbálhatjátok úgy is, hogy nem látjátok végig az összes letett lapot.

Add le háromig a rendelésed és másnap már játszhattok is!

A 15:00-ig beérkező megrendeléseket még aznap feladjuk: tehát ha most rendelsz, hétfőn (jún. 17.) adjuk fel, és kedden (jún. 18.) érkezik.

40.000 Ft felett ingyenes szállítás

Keresés