Barion Pixel
A weboldal használatával jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pax Pamir: Second Edition (angol) társasjáték

Ár:
29.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási díj: 990 Ft

Hány fő: 1-5
Hány perc: 45-120
Hány éves kortól: 13
Milyen nyelvű: angol (nyelvfüggő)
Típus: Akció pontok, terület többség szerzés, terület mozgás, egy ajánlatos aukció, kéz menedzsment, nem választott erőforrások értékenek növekedése, megállapodás, nyílt draft, feltételhez kötött forduló vég, szimuláció 

Kinek tetszene?

Aki szereti a komplex, sok mechanikát vegyítő és erős történelmi témával rendelkező, gyönyörű, Kickstarter Deluxe kiadású játékokat.

Kinek nem tetszene? 

Aki nem szeretne napraforgóként mindig másik, éppen kedvező koalícióhoz csatlakozni, csak azért, hogy legyen aki belebukik a terveibe. 

Milyen világban játszódik?

19. századi, széttöredezett Afganisztánban

Mi a különlegessége?

Terület többség szerzős játéknak tűnik elsőre, de bármelyik pillanatban bekövetkezhet egy dominancia ellenőrzés. Ha van domináns koalíció: légy a része és legyél ott a legmagasabb rangú. Ha viszont kiszúrtatok egymással, csak a legerősebbeknek jár pont. A korszakot hűen megidézve, a játékban a dominancia a kulcs, amit már akár 4 pontos előnnyel is azonnal megnyerhetsz. Kevésnek hangzik? Akkor próbáld csak meg…

Add le háromig a rendelésed és másnap már játszhattok is!

A 15:00-ig beérkező megrendeléseket még aznap feladjuk: tehát ha most rendelsz, pénteken (júl. 19.) adjuk fel, és hétfőn (júl. 22.) érkezik.

40.000 Ft felett ingyenes szállítás

Keresés