Barion Pixel
A weboldal használatával jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Magica Tokenvédő Csomag

Ár:
4.200 Ft
Ezt a játékot csak az alábbi alapjátékkal együtt tudod játszani! Jelöld be és a kosaradhoz adjuk!
Via Magica társasjáté Via Magica társasjáték
9.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft

A Magica Tokenvédő Csomag kompatibilis a Via Magica társasjátékkal. Műanyag védőgyűrűket tartalmaz, amibe bele lehet helyezni  a játékban használatos karton tokeneket majd összepattintva segít megkímélni a tokenek állapotát és nem tapadnak össze a húzózsákban.

 

Add le háromig a rendelésed és másnap már játszhattok is!

A 15:00-ig beérkező megrendeléseket még aznap feladjuk: tehát ha most rendelsz, pénteken (júl. 19.) adjuk fel, és hétfőn (júl. 22.) érkezik.

40.000 Ft felett ingyenes szállítás

Leírás

A Magica Tokenvédő Csomag 23 pár tokenvédőt tartalmaz, ami segít megkímélni a gyakran használt kartonpapír tokeneket és így nem tapadnak össze a húzózsákban sem. A méretük minimálisan változik, továbbra is kényelmesen elférnek a játék eredeti dobozában a tokenvédőkkel együtt is.
A termék saját tervezéssel készült, ezért úgy lett kialakítva, hogy egy kisebb gyűrűbe helyezheted a játékban használt karton tokent. Majd egy nagyobb gyűrűt rápattinthatsz, ami rászorul, így játék közben sem esik szét.

Teljes tartalom:

  • 6 fehér tokenvédő
  • 3 zöld tokenvédő
  • 5 kék tokenvédő
  • 2 piros tokenvédő
  • 2 arany (joker) tokenvédő
  • 4 barna tokenvédő
  • 1 fekete tokenvédő

A képeken szereplő társasjáték, karton tokenek nem része a csomagnak, azok a Via Magica társasjáték részei.

Megjegyzés: A szín tónusa némileg eltérő lehet a különböző monitorok által mutatott kép miatt. A kép nem biztos, hogy teljesen visszaadja a termék eredeti színét.

Ez egy nem-hivatalos, harmadik fél által készített kiegészítő, ami a minik.hu által lett megtervezve és kerül gyártásra. Minden márkanév, terméknév, vállalatnév, termék- és szolgáltatásvédjegy jogos tulajdonosának birtokát képezi és semmilyen kapcsolatban nem áll a minik.hu márkanévvel.

Keresés