Barion Pixel
A weboldal használatával jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Expedíciók társasjáték

Ár:
31.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft

Játékosszám: 1-5 fő
Játékidő: 60-90 perc
Kor: 14+
Nyelv: magyar
Típus: felfedezős, stratégiai
Mechanizmusok: akciószerzés, pakliépítés, mozgás, kézmenedzsment, moduláris tábla, multifunkciós kártyák, eltérő karakterképességek, változó előkészületek, elkölthető győzelmi pontok, munkáslehelyezés
Ha bevédőznéd: 133 db 63,5x88-as védő

Kinek tetszene?
Aki már elmerült a Scyhte világában és érdekelné a folytatás is, vagy aki legalább a játékasztalnál felvenné a harcot a korrupcióval szemben.

Kinek nem tetszene?
Aki Szibériánál barátságosabb tájakat szeret felfedezni.

Milyen világban játszódik?
Ebben az új, önállóan játszható kalandban bemerészkedünk a tajgára, hogy megismerjük a Tunguszka-folyó mellett becsapódott meteorit hatásait.

Mitől izgalmas ez a játék?

Ebben a kompetitív, kártyavezérelt, motorépítős, felfedezős játékban mi építjük a térképet. Kártyáinkkal tehetünk szert hatalomra, illetve ravasz és egyedi munkás képességekre. Mecheinkkel titokzatos helyekre mehetünk a lapkák erdejébe, ahol újabb kártyákat szerezhetünk. Munkásainkkal tárgyakat és meteor darabokat keresünk, és küldetéseket teljesítünk, hogy javíthassunk mecheinken. Ezek által kell minél nagyobb hatalomra szert tennünk, hogy nyerjünk a korrupció ellen, miközben mi sem leszünk jobbak.

Add le háromig a rendelésed és másnap már játszhattok is!

A 15:00-ig beérkező megrendeléseket még aznap feladjuk: tehát ha most rendelsz, pénteken (júl. 19.) adjuk fel, és hétfőn (júl. 22.) érkezik.

40.000 Ft felett ingyenes szállítás

Keresés