Barion Pixel
A weboldal használatával jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cerebria: The Inside World (angol) társasjáték

Ár:
17.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft

Játékosszám: 1-4 fő
Játékidő: 60-120 perc
Kor: 14
Nyelv: angol
Típus: stratégiai fantasy, komplex
Mechanizmusok: akciópontok, terület többség szerzés, kooperatív, pakliépítés, kézmendzsment, pontról-pontra mozgás, csapatjáték, változó karakterképességek
Ha bevédőznéd: 27 db 45x68-as védő, 215 db 70x120-as védő

Kinek tetszene?

Aki szereti a csapat alapú játékokat és szeretné kipróbálni  milyen lehet egy fejlődő személyiség belső világát formálni.

Kinek nem tetszene?

Aki nem szereti a túl komplex játékokat, csapatban se szeret konfrontálódni vagy elég neki a saját lelki egyensúlyát fenntartani.

Milyen világban játszódik?

Belső szellemekként, a boldogság vagy a sötétség oldalán állva tapasztalhatjuk meg az emberi természet két ellentétes erejét.

Mi a különlegessége?

Egyedülálló téma és számos innovatív mechanizmus. A játék központja az érzelemkártyák, amik mind saját képességgel rendelkeznek.

Egy körben 3 akciót hajthatunk végre. Ezek lehetnek Cerebria birodalmai közötti mozgások, a birodalmak képességeinek felhasználása, az érzelemkártyák előhívása vagy fejlesztése, az ellentétes érzelmek eltávolítása, valamint erődök építése a területek feletti befolyás növeléséhez. Az akciók akaraterőbe fognak kerülni. Mindkét oldal közösen fog rendelkezni ambicióval, mint erőforrással, amivel a legerősebb akciókat fogjuk tudni végrehajtani. 

Pontokat szerezhetünk nyilvános célokért (szándékok), és a játék során változó fő célokért (törekvésekért). Kulcsfontosságú, hogy töredékeket adjunk az identitáshoz, ugyanis a játékot az nyeri meg, akinek nagyobb lesz a befolyása a kész identitásra.

Add le háromig a rendelésed és másnap már játszhattok is!

A 16:00-ig beérkező megrendeléseket még aznap feladjuk: tehát ha most rendelsz, kedden (jún. 18.) adjuk fel, és szerdán (jún. 19.) érkezik.

40.000 Ft felett ingyenes szállítás

Keresés